dissabte, 6 de juny del 2009

El Comet@ finalista com a millor equip adult arenyenc

Divendres dia 5 de juny al vespre es va celebrar el tradicional sopar de la Nit de l’Esport Arenyenc al Centre Cultural Calisay. En aquest sopar es va nomenar el millor esportista individual de base, el millor esportista d’equip de base, el millor esportista individual, el millor esportista d’equip i la menció especial Bernat Coll.

El Club Nàutic d’Arenys de Mar havia proposat l’Aura Miquel Molons com a millor esportista individual de base i a la nostra tripulació del Comet@ com a millor equip adult.

D’un total de 7 candidats nominats, la tripulació del Comet@ formada principalment per mi mateix, per en Manuel Isnard, en Jordi Balcells, l’Edu de la Iglésia, en Pablo Calbetó, en Gonzalo de Maqua, l’Isaac Haro, en Joan Solans i l’Eduardo Grimaldi va ser nomenada finalista conjuntament amb l’Equip del Club de Pesca Mar Sport i l’equip sènior femení del Club Volei Arenys.

El palmarès del Comet@ des del mes de juny de 2008 fins al mes de juny de 2009 com a guanyador del ranquing català de creuers RI 3 de l’any 2008, guanyador de la Interclubs 2009, del Memorial Albó, del Príncep de Girona, del Trofeu Port d’Aro i finalment sots campió del Trofeu Compte de Godó i líder actual del Circuit Català de Creuers RI no va ser suficient com per superar al sènior femeni del Club de Volei Arenys com a campió de lliga de segona divisió; invicte en 22 partits i per primera vegada a la història del club, ascens a Primera per a considerar-lo el millor equip adult.

Vull felicitar a l'equip de Volei Femení així com també molt especialment a l’Aura Miquel per la distinció de millor esportista individual de base i desitjar-li molta sort per a l’Europeu que es celebrarà aquest estiu a Finlandia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.