dijous, 24 de desembre del 2009

Salvem la Tercera Platja d’Arenys!

Avui llegia al Diari El Punt que “El Consistori d’Arenys de Mar vol millores al passeig amb Canet però que no s’hi aparqui”.

Caldria matisar aquesta notícia atès que no és el consistori, sinó l’equip de govern tripartit, que ho vol.

Dóna la sensació que per salvar els trastos, cal tirar endavant amb obres de cara a la galeria, ja que d’aquí a un any estarem en plena precampanya electoral.

El VIA i CiU ja s’han manifestat públicament en que aquesta obra ha d’incorporar aparcament públic. Jo ho porto dient des de l’any 2003 i ho he anat dient al llarg dels anys.

Ara el nostre govern local tripartit vol tirar-ho endavant, a l’igual que la reordenació urbanística de la Riera; un altre nyap que se’ls girarà totalment en contra a l’hora d’aconseguir vots a la propera comtessa electoral.

Crec que una majoria important de la nostra ciutadania arenyenca no està d’acord amb un projecte sense aparcament públic. Eliminar l’aparcament públic equival a carregar-se la vida d’una de les poques coses atractives que ens queden a Arenys.

La tercera platja d’Arenys també és la platja de moltes i moltes persones que es desplacen, sobretot des de poblacions del Vallés Oriental.

És que no se n’adonen que trinxaran una activitat econòmica que ens porta diners a la població d’una manera directa a la platja i indirecta a la resta del comerç local? SI EL PASSEIG NO ES POT URBANITZAR AMB APARCAMENT, PREFEREIXO QUE ES DEIXI COM ESTÀ. Futurs gobernants més capaços de ben segur que ho aconseguiran. Què costa agafar 5 metres d'espai per aparacament?

Com deia aquella mítica sèrie de TV dels anys 80; “Del Barco de Chanquete, no nos moveran”.

Des del meu bloc convido a la ciutadania a la mobilització per evitar la mort d’una gran part del nostre litoral.
I és que vull entendre que tothom vol un passeig entre Arenys i Canet urbanitzat, en condicions i amb espais per al lleure i un bon ús, però també cal aconseguir aparcament. Ans al contrari, només podrem aprofitar els primers 150 mts de platja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.