dijous, 10 de setembre del 2009

Quin rebombori !!

Això és inaudit!. Un ajuntament pot organitzar i programar una consulta ciutadana per determinar com vol que sigui un projecte o com vol que li facin l’enllumenat públic, o qualsevol altra cosa i en el moment en el que decideix anar més enllà i se li consulta si voldria la independència del seu país respecte a un estat, no se li autoritza a celebrar-ho. Per sort, una entitat sí que ho pot fer, encara que de cap de les maneres a cap espai municipal.

Jo no entraré a valorar minuciosament si el fet d’organtizar una consulta d’aquest tipus acabarà servint per alguna cosa, o no servirà per a res. Però crec que només serveix per fer rebombori i incitar molt més a la catalanofòbia per part de la resta de l’Estat espanyol, potenciada per associacions i entitats d’extrema dreta, així com també de partits polítics com el PP o la Falange Espanyola, per citar-ne alguns.

El que no entenc és el per què el Govern de la Generalitat, a través del seu Conseller Saura i amb el vist i plau del President Montilla accepten que el mateix dia de la consulta; diumenge 13, autoritzin la celebració d’una manifestació feixista a Arenys de Munt, població a on es celebrarà la primera consulta.

Tampoc entenc con el PSC, que al final l’acabaré anomenant simplement PSOE, dona validesa a l’advocat de l’Estat, el qual ha estat militant d’un partit feixista.

Tot plegat, des del meu punt de vista, un grau més de catalanofòbia cap al nostre país que tant de bo que algun dia tingui pugui tenir estat propi.

Pel bé de tots espero que la consulta sigui molt participada i no hi hagi cap aldarull als carrers dels de Munt.

Ah, per cert, aprofito per comentar que Arenys només n’hi ha un, i no és pas Arenys de Munt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.