dissabte, 14 de gener del 2012

Sobre la recollida selectiva

Porto uns quants dies llegint un interessant debat a la llista de correu Arenyautes sobre tot el tema de la Recollida Selectiva encetat a partir del recolzament del PSC al Govern Municipal a canvi de que el propi govern hagués decidir revocar un acord de plenari anterior recolzat per totes les forces polítiques excepte el propi PSC.

No he volgut entrar en el debat però a partir dels comentaris que va fer el portaveu del grup municipal del PSC, en Ramon Vinyes parlant sobre el model de recollida selectiva de residus de la ciutat d’Oviedo, ciutat que any rera any li van concedint l’escombra d’or com a model en la gestió de recollida selectiva, he volgut tirar d'hemeroteca per veure el què va passar allà a Oviedo.
Penso que hi ha gent que parla, que potser recorda alguna cosa, però no acaba d’aprofundir i conseqüentment diu coses que realment no són.
Adjunto els articles que van sortir ja el mes de març de 2006 tant a revista l’Agenda com també l’article que en Ramon Puigvert, aleshores regidor d’ICV i jo mateix varem escriure a la revista Ametlla d'Arenys després de la nostra visita al mateix Oviedo amb els seus responsables municipals.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.