dilluns, 3 d’agost del 2009

Benvinguts a casa !

Aquest va ser el lema de la gran festa perica que molts vam viure ahir durant la tarda i fins entrada la matinada.


Ahir va ser el dia en el qual els pericos podem tornar a dir que tenim casa.


Un exili de 12 anys degut a una gran mala gestió d’un president (Pardo) que ens va deixar en la més mínima misèria i que després de vendre Sarrià no vam poder aixugar el deute.


Però tot això ja és aigua passada. Ja tenim casa, una casa magnífica. Un estadi digne d’un gran. Una afició inmillorable com n’hi ha poques, un estadi modern, amb un disseny magestuós, una il·luminació brutal i sobretot, una Bombonera que permetrà aconseguir almenys 12 punts més en els partits de casa, ja que el públic està a sobre, donant suport a l’equip, sense una pista d’atletisme que refreda a qualsevol.


Una festa magnífica, amb uns voluntaris impressionants, uns castellers pericos guapíssims, una Fura dels Baus molt originals i uns focs d’artifici espectaculars.


El partit va ser el de menys, tot i que no sempre s'aconsegueix guanyar al Liverpol per 3 a 0, encara que tot i tenir present que el Liverpol està a una setmana de començar la Premier, nosaltres no ho varem fer gens malament. Fins i tot, a la segona part, amb més suplents que titulars i sense un centre del camp en condicions (ja no jugava Lo Pelat), van aparèixer un Verdú molt lluitador i un Sahar que crec que serà el substitut del gran Tamudo. Aquest noi, només amb 19 anys comença a despuntar d’una manera brutal. I a més a més, abans de fer res, aixeca el cap per llegir la jugada.


Felicitats a tots els pericos i perquè no, també, felicitats als organitzadors d’aquest event.


Només criticar dues coses; Grup Sehrs ha de millorar molt el servei de caterning (masses cues, la recollida expréss va ser un fracàs i la qualitat dels entrepans és força pobre) i la botiga i punts de venda de merchandising van quedar massa curts. És cert que ahir era el primer dia i a sobre el camp tenia un ple total, però cal estar preparats per donar el millor servei sempre.


Visca l’Espanyol !!


PD: Proposo que el nou estadi s’anomeni NOU SARRIÀ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.