dimecres, 19 de maig del 2010

Qui fa la vigilància a les obres del Pavelló MUNICIPAL?

De tots és sabut, sobretot en l’àmbit de la construcció, que en moltes ocasions, quan es comença una obra, immediatament ja tens un personatge que es presenta a la mateixa oferint els seus serveis de “vigilància”.

Evidentment no tens més remei que agafar aquest servei en concret i que ve representat per una roda de carro.

Independentment del tipus de gent que regenta aquestes empreses, legals i amb el seu C.I.F. corresponent, no treu que si decideixes prescindir dels seus serveis i contractar a una altra empresa de vigilància et pot suposar que la teva obra pateixi diversos saquejos i robatoris.

Així doncs es tracta de una coacció i no tens massa a fer.

El que no acabo d’entendre és que a una obra pública com és la REFORMA I AMPLIACIÓ DEL PAVELLÓ POLIESPOTIU D'ARENYS DE MAR, finançada en gran part o en la seva totalitat pel Pla ZP estigui vigilada per aquest tipus d’empreses.

Fa temps, en època de bombolla immobiliària els informadors locals ja es van fer ressò d’aquest tipus de vigilància a algunes obres arenyenques.

Jo em pregunto: no hi té res a dir el govern local tripartit? No hi pot fer res la policia local al respecte? És necessari que aquesta obra la vigili aquest tipus d’empresa de “vigilància”? Què fan els serveis tècnics municipals a l'hora de fer el seguiment de la obra en aquest aspecte?

Crec que calen explicacions de qui pertoqui.

Aquí queda...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.