diumenge, 17 de maig del 2009

Atracament a ma armada a la Vela


Estic indignat per les poques facilitats que en general els Clubs organitzadors de les regates de creuers ens estan donant per a poder participar en les mateixes.

No estic gens d’acord que en una regata de cap de setmana hagis de pagar prop de 200€ d’inscripció i 250€ per ser una embarcació patrocinada.

Els patrocinis han de servir per a ajudar a les embarcacions a resoldre les seves despeses generals i no a pagar una part de les inscripcions. És més, les embarcacions patrocinades ja paguen a la RFEV la seva quota per drets de patrocini.

Per què els clubs es lucren de manera gens justificada amb això? Per què vaig a haver de pagar una quota d'inscripció exagerada per a la Setmana Catalana de Vela; regata puntuable per al Ct. de Catalunya de Creuers i un 70% menys per al Trofeu Compte de Godó; puntuable per al Ct. d'Espanya? Recordo la SCV amb participacions increïbles, i ara com ara, almenys a la classe creuer som quatre i el cap.

De fet, avui, fent el transport del Comet@ d’Arenys a Barcelona hem passat per tres regates; una a Mataró, una altra a Premià i una última a El Masnou. Hi havia almenys una vintena d’embarcacions per camp de regates. Per què a les regates puntuables i importants som tantes embarcacions en número com a les que hi ha a les regates socials? Doncs senyors del Clubs, de les Federacions i sobretot de la RANC (Real Asociación Nacional de Cruceros), prenguin nota.

Si volem tenir quantes més embarcacions en l'aigua, no filtrem la participació amb atracaments a mà armada! Millor 50 vaixells a 50€ per regata que 10 vaixells a 250€.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.